Frizura

Fizura és hajak

Frizura archívum 2009

Hajápolás almaecet segítségével

Ecetet a hajra? Igen! Bemutatunk négy egyszerű gyors és hatásos almaecetes hajöblítő elkészítését. Az almaecetes hajöblítő hatására hajunk csillogó, fényes, lágy és könnyen kezelhető lesz. Ez a természetes csodaszer megőrzi és visszaállítja hajunk természetes savköpenyét, és újra régi fényében tündökölnek majd hajszálaink.

Legyen a hajad káprázatosan fényes!

Sörényed csillogása elsősorban a sima hajszálakon múlik, hiszen minél egyenletesebb a felhám, annál több fényt ver vissza. De ha sérült, a fényt elnyelik a haj felszínén lévő repedések, emiatt a frizurád fénytelennek, sprődnek tűnhet. Eláruljuk, hogy küszöböld ki ezt, ha egyenes a hajad, vagy ha göndör fürtökkel áldott meg a sors.

Visszatértek a tüzes vörösek

Elég, ha változik az évszak, máris arra gondol a legtöbb nő, hogy változtatna a hajszínén. Válás, szerelmi csalódás után sokan a fodrászüzletben kezdenek új életet, vagy csak a kíváncsiság hajtja őket, hogy megismerjék magukat feketén, vörösen, szőkén.

Hajpakolások otthon

Ahhoz, hogy hajunk szépen csillogjon, kellemes tapintású, könnyen fésülhető és formázható legyen, kívülről – belülről ápolnunk kell. A megfelelő életmód, az egészséges, vitamindús és kiegyensúlyozott táplálkozás mellett számos külső segítséget nyújthatunk a haj számára. Íme néhány természetes tipp otthonra, amelyek segítenek a haj táplálásában, gondozásában:

Expressz hajszervíz: alakítsd át pillanatok alatt a frizurádat!

Amikor reggel elhagytad az otthonodat, bizonyára nagyszerűen nézett ki a hajad. De a – jó esetben – nyolc órányi munkahelyi feszültség több mint valószínű, hogy megtette hatását és a fejeden korábban uralkodó idillnek nyoma veszett.

Kerülje el a kopaszodást! – egy mesterfodrász tanácsai

Jön a hideg és az örökdilemma: frizura vagy sapka? Hajhagymáinkat védjük, vagy inkább legyünk hiúak? A választ Gellei András mesterfodrásztól kaptuk meg.

Frizuradilemma: rövid vagy hosszú?

Sok nő teszi és tette fel magának e kérdést, hiszen mindenkinek gondot okozhat az előnyös frizura megtalálása. A kérdés örök… A választ mindenki maga és fodrásza találhatja meg. Ennek kapcsán egy kis frizuratörténeti időutazásra hívunk. Mi a közös Kleopátrában és Coco Chanelben? Más-más korban éltek, de mindketten beleszóltak a haj divattörténetébe. Bármely korról legyen is […]

Zsíros, korpás, töredezett haj – mit tehetsz ellene?

Melyik nő ne álmodna gyönyörű hajkoronáról? Sajnos azonban csak keveseknek adatik meg. Miért? A  selymes fényű, dús, egészséges hajnak döntő szerepe lehet abban, hogy első látásra valakiről kellemes benyomásunk alakuljon ki. A karakterhez illő frizura pedig kiemeli az arc előnyös vonásait.

Vigyázat! Árulkodik a frizurád!

A hajad mindent kipletykál rólad a hátad mögött. Miket mond? Hogyan érd el, hogy a valóságot mutassa? Megosztjuk veled a titkainkat, amikkel csúcs frizurákat alkothatsz magadnak.

Még egy helloween frizura, immár sminkkel

NashaCRANKtól itt egy igazán kellemes frizura helloween-re. Lássuk tudod e te is ilyen gyorsan… Persze csak vicc. A hajas videó kiegészül kis smink tippel is…