Frizura

Fizura és hajak

Expressz hajszervíz: alakítsd át pillanatok alatt a frizurádat!

gondor egyenes nyito Expressz hajszervíz: alakítsd át pillanatok alatt a frizurádat!

hajsütés

Amikor reggel elhagytad az otthonodat, bizonyára nagyszerűen nézett ki a hajad. De a – jó esetben – nyolc órányi munkahelyi feszültség több mint valószínű, hogy megtette hatását és a fejeden korábban uralkodó idillnek nyoma veszett.
Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?
Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

Egyenes és fényes
Még mindig sokan rajonganak az egyenesre kihúzott hajért, amit sokkal könnyebben kezelni.

De, ha a hajad egyébként is hajlamos összeugrani, behullámosodni – és itt most nem az eleve csodás göndörséggel megáldott hajzuhatagról beszélünk – akkor valószínűleg, mire a nap végére érsz, frizurád teljesen elveszti egyenességét és tartását. Helyette maradnak a rakoncátlan, kócos tincsek.

Ruházz be egy hajfényspray-re, amiből bőven elég az utazós kiszerelés, ápoló – száraz hajra is felvihető – szérumra, valamint hajvasalóra. Még mindig a hajvasalás a leggyorsabb megoldás. Sőt, ezeket akár a munkahelyeden az alsó fiókodban is elraktározhatod.

Készíts laza hullámokat!
Esti program a haverokkal vagy esetleg romantikus vacsora egy jóképű pasival? Próbálj meg laza hullámokat kreálni a frizurádba, mely egyszerre pimasz és flörtölős. Ehhez nincs másra szükséged mint egy hajsütővasra és hajsprayre.

Először is válaszd el azokat a tincseket a többitől, amelyeket szeretnél göndöríteni. (Ha csak néhány tincset sütsz be, már az is nagyot dob az összhatáson.) Lehetőség szerint válassz a hajsütővassal történő formázás előtt használatos sprayt, majd nyomkodd bele a hajadba és várj kicsit, hogy be tudja szívni. Ezután előmelegített hajsütővasra tekerd fel a hajadat, pár percig hagyd rajta majd engedd le.

Adj tömeget a hajadnak
Sokunknak a nap végére lelaposodik a haja, és vele együtt a kedves is. Ha netalán téged is ez tartott eddig vissza attól, hogy hétköznap társasági életet élj, akkor itt az idő, hogy változtass ezen. Korántsem szükséges expressz hajmosásba kezdened, van más megoldás is. Ám ehhez is szükséges hajszárító, no és persze a kedvenc hajhabod.

Hajtsd le a fejedet, kicsit vizezd meg a hajad tövét, dolgozd el benne a habot. Majd ezek után szárítsd meg – lehajtott fejjel természetesen.

Egy dologra ügyelj: ne használj egy teáskanálnyinál több habot, ellenkező esetben könnyen bukósisak-szerű frizurával találod magad szembe, amikor végzel a hajszárítással és felemeled a fejedet.

A száraz, lapos haj gyógyírja
Ha nincs éppen a kezednél hajformázó, és szeretnél mégis kicsit dúsítani sima, lelapuló hajadon, fogj testápoló lotiont (ne krémet, mert az túl zsíros), és dörzsölj egy diónyi adagot a hajadba, a szálak közepétől a hajvégekig. Azonban arra figyelj, hogy a hajtövekre ne kerüljön belőle, mert zsíros hatást kelt.

Megrázott, fénylő copf
Az alacsonyan álló, oldalra kötött lófarok manapság helyes és pimasz viselet – ráadásul az egyik legegyszerűbben elkészíthető frizura a mai trendek közül. Minden, amire szükséged lesz ehhez a hajkölteményhez: egy jó minőségű hajgumi, hajfényszérum – esetleg hajspray.

Fésüld ki a hajad, ha esetleg behullámosodott, akkor vasald ki. Masszírozd be a hajadba a hajfényszérumot, majd oldalt összefogva, kösd meg a hajgumival. Ha sok apró hajszál jelenik bukkan elő – a fülednél, a homlokodnál –, akkor érdemes a hajlakkal lefújni ezeket, majd kézzel hátrasimítani. Így nem tűnik rendetlennek a frizurád, és még a az időjárás viszontagságaival szemben is ellenállóbb lesz.

Rakoncátlan szálak ellen
A homlokodnál növésben lévő, összeborzolódó, rövid szálak zabolátlanok, így fegyelmezd meg őket: simítsd hátra a minitincseket régi fogkefére kent hajzselével; vagy fújjunk rájuk rugalmas tartást adó hajlakkot, és simítsuk hátra a szálldosó hajacskákat tiszta sminkecsettel.

Vetró Rita

forrás:

http://www.noiportal.hu/main/npnews-8136.html

Frizura bejegyzés adatai

Dátum
2009 november 5.

Frizura cikk beküldő
Admin2

Frizura kategória

Cimkék

Hozzászólok