Frizura

Fizura és hajak

Színek és frizurák: nagy tavaszi átváltozás!

divat 2010 tavasz Színek és frizurák: nagy tavaszi átváltozás!Lassan ugyan, de közeleg a kellemesebb, melegebb idő, és a szekrénybe kerülnek a sapkák, csizmák és télikabátok. De milyen lesz a divatos, tavaszi külsőnk?

Idén sincs új a nap alatt, rengeteg olyan kiegészítő és szín tér vissza, amely egykor már sok nő kedvence volt.

A sminket illetően elsősorban a színek változnak: a divatbemutatókon hódítottak a korallzátonyok színei, a tengerzöld, az azúrkék és a rózsaszín. Ajakfronton hódít a rózsaszín minden árnyalata – és a korábbi trendekkel ellentétben a szájfény helyett visszatérőben a rúzs. Az orcákról hanyagoljuk a pirosítót, idén a természetesség a menő.

A hajunkat leginkább feltűzve hordjuk, legalábbis ha a kifutókon vonuló divatos modellekre szeretnénk hasonlítani. Hódítanak a fonott kontyok és a borzosan, kócosan feltűzött frizurák. Ha merészek vagyunk, mindezt megbolondíthatjuk egy vastag, lehetőleg fehér hajpánttal is.

A tavaszi szezon legtrendibb ruhái előreláthatólag a csíkos és virágmintás darabok lesznek. Hódít a retro: a blúzokon feltűnnek az otthonkákról, konyharuhákról jól ismert virágok és motívumok. Idén is divatosak lesznek a bő, vállról lehulló felsők, valamint megjelentek a szűk szabású, vállban húzott, puffos ujjú pólók is. A hosszabb és bővebb ingeket, ruhákat továbbra is kötelező egy vastag övvel derékban összefogni!

forrás:

http://www.estihirlap.hu/eletmod/16508-szinek-es-frizurak-nagy-tavaszi-atvaltozas

Frizura bejegyzés adatai

Dátum
2010 február 25.

Frizura cikk beküldő
Admin2

Frizura kategória

Cimkék

Hozzászólok